BRAYNZ SEMINAR

10 jaar neuromarketing in 1 middag


De eerste 10 inschrijvingen ontvangen gratis Neuromarketing for Dummies dus schrijf je snel in!

Op internet is veel te lezen over neuromarketing. Wetenschappers van over de hele wereld publiceren meer dan 100 artikelen over neuroscience per dag. De vraag is nu: wat kan je er mee in je eigen functie, binnen je eigen bedrijf? En waar moet je beginnen? Ben jij marketeer, customer experience expert of een (online) communicatie expert? 

Leer van onze ervaring

Speciaal voor jou hebben wij dit programma ontwikkeld. Wij gaan jou helpen om te beginnen, door je in 1 middag te laten ervaren wat je kan met neuromarketing. Wij delen onze 10 jaar ervaring met jou! Leer meer over de geschiedenis, de huidige stand van zaken en de ontwikkelingen die op de rol staan. Je gaat concreet ervaren welke meetmethodieken er zijn en welke je waar voor inzet. Ook zullen we je inspireren met praktijkvoorbeelden.

Inspirerende gastspreker

Wij zorgen voor een gerenommeerde externe gastspreker omdat wij er waarde aan hechten het vakgebied vanuit meerdere invalshoeken te belichten. Zo krijgt je een compleet en realistisch beeld van de ontwikkelingen in het vak. Binnenkort meer!


Gratis neuro-spreekuur op locatie

Ons doel is dat je aan het eind van de middag naar buiten loopt met een concreet actieplan waar je de volgende dag mee aan de slag kan. En we gaan zelfs zo ver, dat we je helpen met 2 uur gratis coaching on the job om te zorgen dat je succes gaat behalen.


Programma

Tijdens de seminar leer je wat wij in 10 jaar hebben geleerd en ervaren. Vele methoden zijn ontwikkeld, maar welke methoden kan je voor welke problemen inzetten? En hoe pas je dat dan toe? Hierbij zullen wij praktijkvoorbeelden gebruiken. En hoe start je dan? Waar let je op bij het selecteren van een neuromarketing partner? Wij geven je een handige checklist mee waardoor je meteen het juiste bedrijf kan kiezen! Laat je inspireren door de gastspreker en leuke experimenten.


Details
 

Inschrijfformulier


 

Ontvang gratis Neuromarketing for Dummies
bij je inschrijving t.w.v. €19,99.